Widex Beyond

De Widex Beyond is de overtreffende trap van de Widex Unique. Naast de zeer geavanceerde signaalverwerking heeft de de Widex Beyond de mogelijkheid om direct met uw iPhone te koppelen. Het is nu mogelijk om telefoontjes af te handelen met geluidsdoorgifte rechtstreeks in uw hoortoestellen! Ook kunt u uw iPhone gebruiken als afstandsbediening. Natuurlijk heeft Widex ook zeer geavanceerde en gebruiksvriendelijke accessoires.

Nu oplaadbaar!

Het beste toestel van Widex is nu nog beter! Met het oplaadsysteem is Widex Beyond nog comfortabeler in gebruik.

U plaatst de toestellen 's avonds in de lader en 's ochtends heeft u een paar volgeladen hoortoestellen die de hele dag meegaan.

Nooit meer batterijtjes wisselen.

Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Widex Unique

De Widex Unique is een uniek toestel! Widex staat al jaren bekend om de uitstekende geluidskwaliteit van hun toestellen. Met de Widex Unique is die geluidskwaliteit weer op een hoger niveau geplaatst. De dynamiek van het toestel, het vermogen om harde zachte geluiden goed zoor te geven, is sterk verbeterd. Dit is te merken aan het feit dat er meer geluiden kunnen worden gehoord.

Widex Unique

Widex Beyond en Unique Sound Class Technology

Widex heeft in de Beyond en Unique een zeer geavanceerde feature gemaakt die er voor zorgt dat het toestel precies ‘weet’ in wat voor omgeving het zich bevindt. Het toestel stelt zich in op die situatie en u kunt optimaal horen en verstaan. Helemaal automatisch!

Widex accessoires

Accessoires Widex Beyond en Unique

Voor de Widex Beyond en Unique zijn mooie accessoires beschikbaar. Streamers voor telefoon en tv, afstandsbedieningen enzovoorts. Er is zelfs een DECT-telefoon die rechtstreeks met de toestellen contact maakt om makkelijk te kunnen telefoneren.

Meer informatie over Widex

Klik op het Widex logo hieronder voor meer informatie.

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter